What ever you do, Make it positive. Make it what you want it to be. Not what somebody else want it to be.

Followers

Saranghaeyo M.A.H !




 

Assalamualaikum . selamat tengah hari alls !!

Semua sihat ? dah lama x updated blog . merajuk blog ku nie. kui4 !
Bz sikit sebenar nya . sekarang nie baru abis practical selama 3 bulan. opppssss .! x sedar da nak abis belajar dah ni. hehehe. lepas ni ke alam keja pula hope hati dan diri tabah menghadapi cabaran yg akan datang .!

Eh ! jap-jap ! bukan nk cite pasal tu la .!! isssshhhh .!
Nak cite pasal tajuk at atas ! SARANGHAEYO M.A.H !
SARANGHAEYO  tu apa ?? SARANGHAEYO tu dalam bahasa korea bermaksud ?? eh nak thu cari sendiri . hehe (jangan marah )
Dan M.A.H tu pula KATA NAMA KHAS seseorang ! Siapa ?? pun sama tak leh bagi tahu ! hehe . Apa kedekut ?? mana ada kedekut la yang pasti M.A.H tu SARANGHAEYO farra !

Yup M.A.H SARANGHAEYO dalam hati farra. Tapi mesti dia x tahu an .
Ea la tak dinafikan lagi farra ni kuat majuk ! kuat majuk keh ?? ( cam x tapi tak tahu la orang lain yang ada at sekeliling farra ) But Ego farra ( motor ego ke yang tinggi ? hehe ! ) tinggi sangat sangat mesti M.A.H tak tahan kan dengan sikap farra yang satu tu . Farra dah try untuk kurang kan ego tu. But tak boleh. Nak wat apa lagi. HELP .! HELP ! HELP !

Yang pasti dalam hati farra ada M.A.H . Lantak la kalau dia tak tahu pun yang pasti SARANGHAEYO M.A.H !

Cukup la conteng-conteng sampai sini .! AN-NI-O idea  sebenar nya.
Lain kali kalau ada masa free akan farra conteng lagi okey .!



 

 
 
 

 

1 comment:

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/